Horoskop for Vægt

23. sep - 22. okt

Månedshoroskop, oktober 2020

Oktober starter med en fuldmåne i dit modsatte tegn, Vædderen, og dette fremhæver en relationsudvikling. Partnere kan være en udfordring nu. Det kan være fordi de kæmper med professionelle omvæltninger eller på andre måder er frustrerede, men der er ingen grund til at lade andres frustration gå ud over dig. Det bedste du kan gøre som respons på truende eller dominerende opførsel, er at gøre dig utilgængelig.

Først på måneden bevæger din tegnhersker, Venus, sig ind i Jomfruen i dit 12. hus, hvilket indikerer en tid, hvor du har brug for at komme væk fra det hele. På trods af den nylige lovende udvikling i dine relationer, og en masse sjov socialt, føler du et behov for mere ensomhed og fordybelse. Du føler dig måske alene, men hellere det, end at lade dig involvere i alle de familie- og relationsproblemer som ser ud til at dominere i denne periode.

Efter en meget lavprofil periode, er der en spændende ny udvikling i slutningen af måneden, hvor din tegnhersker, Venus, bevæger sig ind i Vægten. Du kommer frem fra dit skjult og sætter nu din egen dagsorden igennem. Du er i en position hvor du kan klare relationsproblemer, som kommer til overfladen og for at skabe mere fairness og grund efter ekstreme begivenheder tidligere på måneden. Der starter en periode, hvor du genoplever gamle relationer og romantiske gnister.

Dagens Horoskop