Horoskop for Tvilling

21. maj - 20. jun

Månedshoroskop, november 2020

I løbet af den første uge af november er din tegnhersker, Merkur, i en proces med at bevæge sig stationært direkte, afsluttende fase to af en periode med betydelige forstyrrelser, som har haft indflydelse på dit arbejde eller helbred, har bragt sammenstød og forstyrrende forandringer, som har indflydelse på dit daglige liv. Denne stationære effekt, som sker samtidig med det amerikanske valg, er stærkt påvirket af Saturn, hvilket betyder at der er en del mentalt pres involveret. Det kan være i forbindelse med kreative udfordringer, et barn eller en du holder af som er i konflikt med autoriteterne, eller et problem med magtfulde organisationer. Det føles som at sidde fast ved en rød lyskurve i alt for lang tid.

Det føles som om mange ting er sat på hold nu, og det gælder også sociale ting eller venskaber, som også forpurres af konflikter med magtfulde autoriteter. Ingen kommer nogen vegne – eller i det mindste er det sådan det føles.

Hen mod midten af november er der fornyet fokus på det som sker på arbejdspladsen og på, hvordan man klarer forstyrrelserne som der er sket. Det er en tid, hvor du afslører skjulte faktorer, som ligger bag forstyrrelserne, og hemmeligheder kommer nok frem i lyset. Du er indstillet på at holde dine motiver og handlinger for dig selv lige nu, arbejdende tæt sammen med organisationer skjult af syne.

Dagens Horoskop