Horoskop for Stenbuk

21. dec - 19. jan

Månedshoroskop, august 2020

Indtil jul vil din tegnhersker, Saturn, være i dit tegn og dette vil vise en periode, hvor du sætter sidste hånd på et livs projekt, med fokus på dig og dine personlige prioriteter og ambitioner. Der er en masse frem og tilbage for at tage de rigtige beslutninger i øjeblikket og august og månederne forude, er en tid til at revidere og korrigere enhver fejl.

Den slags fejl der kan ske er af en ideologisk art, som er relateret til tro og principper. Der er folk og psykologiske kræfter, som måske ønsker at du skal holde dig til afprøvede metoder som du stoler på, men faktisk handler det hele om, i denne periode, at du velkommer en ny fase af dit liv, med moderne og oplyste værdier, især når det gælder penge og resurser. En vigtig ny fase af dit liv etableres omkring januar næste år omkring dette.

Der vil være kampe at kæmpe, som opbygges i styrke hen mod slutningen af august og dette kan meget vel være i forbindelse med familiemedlemmer, som hævder deres uafhængighed og deres ret til at gøre lige hvad de vil. Det har de ret til, så du bør ikke sætte dem forhindringer i vejen. Med opmuntring kan det blive en vidunderlig måned for familien. Folk har brug for frihed til at lave kreative eksperimenter.

Dagens Horoskop