Horoskop for Skorpion

23. okt - 20. nov

Månedshoroskop, august 2020

Fra nu af og indtil slutningen af året er dit hovedfokus på dit arbejde og hvordan du organiserer dit daglige liv. Der er et andet fokus på helbred og hele perioden er et godt tidspunkt til at påtage dig en hård træningsrutine eller sport på konkurrenceplan.

August begynder godt og det er et genialt tidspunkt til at vise dine akkreditiver til en karismatisk leder, som virkelig vil få gavn af dine initiativer og entusiasme. Midten af august er et fantastisk tidspunkt til dynamiske initiativer sammen med lederskabet og hele teamet vil være optimistiske, med høje forventninger til at konkurrere og vinde. Succesfulde projekter kan involvere rejser og internationale interaktioner og det er en storartet måned til at begynde på noget nyt.

Det som går godt i begyndelsen begynder at rende ind i logistiske problemer senere hen. Uenigheder kan vise sig i starten og dette kan være på grund af, at folk som er vant til at gøre tingene på den gamle måde, føler at du mobber dem til at ændre deres vaner. Som måneden skrider frem vil skænderierne nok blive mere intense. Måske føler du, at det er værd at kæmpe for det du tror på, men husk på, at kampen vil vare i mange måneder. Du tror måske at problemerne forsvinder i slutningen af måneden, men de vil være tilbage i oktober og november.

Dagens Horoskop